Veckans meny

Kvällsbuffén serveras alla dagar 18:00-20:30.

.

 

 

Meny

Måndag 28/11
Oxbringa med stekta haricotsverts och dijonsås,
serveras med potatisgratäng.

Tisdag 29/11
Kyckling med béchamelsås,
serveras med ricotta och spenat fylld ravioli.

 

 Onsdag 30/11
Panerad fisk med dillsås, 
serveras med klyftpotatis.


Torsdag 1/12
Kyckling taco med stekta grönsaker och salsa,
serveras med tortillabröd. 


Fredag 2/12
Helstekt kotlettrad sous vide style med stekta grönsaker och rödvinssås, 
serveras med stekt potatis.   

 

Lördag 3/12
Stekt kycklingfilé med rostad paprika, ärt och vitlökssås
serveras med ris. 

 Söndag 4/12
Stekt falukorv med skirat smör,
serveras med kokt potatis.

 

Med reservation för ändringar vid behov

I buffén ingår en riklig salladsbuffé, bröd och kaffe eller te.

Smaklig måltid!

 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.