MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG!|

Företagskunder

Boka konferens på Apple Hotel

På Apple hotel finns tre konferensrum i olika storlekar, allt från en lokal för det mindre mötet till en stor konferens för upp till 170 personer. Intill hotellet finns gott om parkeringsplatser som är gratis för konferensgäster och i lobbyn finns soffor och sittplatser som passar bra för diskussioner i mindre grupp. Det går bra att beställa kaffe och fika hos oss och vårt kök lagar gärna till lunch eller middag till era gäster. I alla våra konferenslokaler finns en fast installerad projektor och högtalare. För att få ett prisförslag på just er konferens kan ni kontakta receptionen på  info@applehotel.se

Vi vill att våra konferensgäster ska vara pigga och alerta när de konfererar hos oss. Vi har därför satt ihop ett dagspaket som fokuserar på just detta.

Nedan följer ett menyförslag för en energigivande konferens.

Förmiddag: Frallor på grovt, juice/smoothie shot, Apples egna knäckebröd med keso.
Lunch: Kyckling med bulgursallad med kål, purjolök och soltorkade tomater
Eftermiddag: Fruktsallad med kvarg, blandade nötter, melonskivor, rawfoodbollar, liten sötsak

Ett utmärkt läge för dig som är i Göteborg och arbetar.

Vi är otroligt glada över alla våra trogna företagskunder som väljer att bo hos oss år efter år. Förutom våra bra hotellrum uppskattar många att både frukost och middag ingår, att det finns parkeringsplatser till alla gäster, ett välutrustat gym samt gratis wifi. Dessutom tror vi att många uppskattar vår familjära atmosfär och att det finns härliga allmänna ytor där man kan umgås när man inte vill vara på hotellrummet. Givetvis är också läget en stor fördel med närhet till stadens utbud, Ullevi, Liseberg, shopping och alla tänkbara sevärdheter man kan vilja förgylla sin vistelse med.

Avtalspriser på Apple Hotel.

Är ni ofta på besök i Göteborg? Kontakta oss så tar vi fram en offert på ett fördelaktigt avtalspris. Priset vi tar fram baseras på hur ofta ni kommer vilja bo här, vilka veckodagar ni främst övernattar samt hur många nätter ni brukar stanna i sträck. Vi gör både avtal som löper på helår och projektavtal som gäller en specifik period. Alla avtalskunder erbjuds en egen kod så att ni alltid kan boka online med era egna priser.

Kontakta oss på info@applehotel.se eller 031-25 11 00

Boka online till bästa pris.

Om ni inte har att få ett eget avtal kan vi ändå garantera er ett bra pris och sparad tid genom att boka vårt lägsta pris på vår egen hemsida. Du behöver inte längre söka dig runt på alla bokningssidor. Allt du behöver göra är att registrera dig via länken nedan och börja boka rum till bästa pris på vår hemsida.

Boka konferenspaket och få ett ännu bättre pris

Att hålla i en konferens eller ett möte på Apple Hotel är enkelt då det finns konferenslokal, boende, fri parkering och restaurang på samma ställe. Tillsammans med oss kan ni skräddarsy er konferens för att den ska passa era behov.

För att boka kontakt vår event och koferensansvariga Sandra på
info@applehotel.se eller 031-25 11 00

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.