MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG!|

Utmärkt läge för konferens

På Apple Hotel hjälper vi gärna till med att arrangera möten, konferenser och andra gruppaktiviteter. Vi har flera lokaler i olika storlekar för allt från små grupper till arrangemang för upp till 170 personer. Vi ordnar givetvis både fika, lunch och middag som ger er den energi ni behöver under dagen. Har ni speciella önskemål så skräddarsyr vi givet vis ett arrangemang för just er.

För mer information om konferenser och gruppaktiviteter kontakta oss på info@applehotel.se eller ring oss på 031-25 11 00.

Cox Orange

I vår lobby framför receptionen finner man vår minsta men kanske mysigaste konferensrum. Cox Orange passar bäst för mindre möten. (Ca 12 m2 med plats för upp till 6 personer vid bord).

Ingrid Marie

Ingrid Marie är vår mest populära lokal med bra möjligheter för både möten, utbildningar och konferenser. (Ca 90 m2 med plats för upp till 80 personer i biosittning, 50 i skolsittning och 30 vid u-bord.)

Granny smith

För möten eller en lite mindre konferens så passar vår minsta lokal Granny Smith perfekt. (Ca 60 m2 med plats för upp till 30 personer i skolsittning och 20 vid U-bord.)

Aroma

En trappa ner från vår lobby ligger vår största lokal Aroma. Här kan man ordna allt från konferenser till utställningar. (Ca 180 m2 med plats för 170 personer i biosittning, 80 i skolsittning och 60 vid U-bord.)

Heldagskonferens för 20 personer

Pris: 364 kr per person exkl. moms. (Ordinarie pris 470 kr per person)

I priset ingår lokal, förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe.

Behöver ni även boka hotellrum får ni 10 % rabatt på aktuellt pris. Uppge koden “Applekonferens”

För att boka kontakta oss på info@applehotel.se eller 031-25 11 00.
erbjudande

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.