Vi erbjuder flera typer av rum

Kingsizerum

Dessa rum kan man boka för en eller två personer de är utrustade med en 160cm säng, eget badrum, tv och skrivbord. Våra kingsize rum har nyligen genomgått en renovering av badrummen de har nya duschar, toaletter och handfat. Även golv och kakel är helt nytt och fräscht. Samtliga rum vetter mot innergården så man blir inte störd utav trafiken utanför hotellet.

Dubbelrum

Dessa rum är utrustade med två stycken 90cm sängar, eget badrum, tv och skrivbord. Till skillnad från dubbelrum plus, så ligger dessa rum på andra våning och har därför ingen egen dörr ut till våran innergård..

Dubbelrum plus

Dessa rum är utrustade med två stycken 90cm sängar, eget badrum, tv och skrivbord. Dessa rum ligger på markplan och har en egen dörr som vetter ut mot vår vackra innergård.

Trebäddsrum

I dessa rum finner man tre stycken 90cm sängar varav den tredje är placerad i ett sängskåp och fälls ner vid behov. Rummen är även utrustade med ett eget badrum, tv och skrivbord.

Familjerum

Dessa rum består av två stycken dubbelrum som är sammankopplade med en dörr emellan. Rummen är utrustade med två stycken 90 cm sängar och egna badrum samt tv och skrivbord.

Tillgänglighetsanpassade rum

På hotellet har vi också två stycken tillgänglighetsanpassade rum. Dessa ligger på markplan och är utrustade med bredare dörrkarmar, har inga trösklar och har en stol samt duschskrapa i badrummet. Rummet är inte utrustat med larmknapp.

Fina rum på Apple hotell