Vi erbjuder flera typer av rum

Kingsizerum

Dessa rum kan bokas för en eller två personer. De är utrustade med 160 säng, badrum, tv, skrivbord och fri tillgång till hotellets wifi. Samtliga badrum har nyligen genomgått en totalrenovering där både golv och kakel bytts ut liksom duschar, toaletter och handfat. Alla kingsizerum vetter mot vår innergård så att trafiken inte stör.

Dubbelrum

Våra dubbelrum ligger på andra våningen och är utrustade med två stycken separata 90 sängar, badrum, tv och skrivbord.

Dubbelrum plus

I våra dubbelrum plus finns två separata 90 sängar, badrum, tv och skrivbord. Rummen är placerade på markplan och erbjuder egen entré till vår vackra innergård.

Trebäddsrum

I dessa rum finner man tre stycken separata 90 sängar varav den tredje är placerad i ett sängskåp och kan fällas ner vid behov. Rummen är också utrustade med badrum, tv och skrivbord.

Familjerum

Våra familjerum består av två stycken dubbelrum, sammankopplade med en dörr. Vardera rum är utrustade med två stycken 90 sängar, egna badrum, tv och skrivbord.

Tillgänglighetsanpassade rum

På hotellet kan vi också erbjuda två stycken tillgänglighetsanpassare rum. De ligger båda på markplan och är fria från några trösklar, utrustade med extra breda dörrkarmar, stol och duschskrapa i badrummet. Det finns ej larmknapp på rummen.

Fina rum på Apple hotell