Vi erbjuder flera typer av rum

Kingsizerum

Dessa rum kan man boka för en eller två personer. De är utrustade med en 160 cm säng, eget badrum, tv, skrivbord och wif. Badrummen i våra kingsize rum har nyligen genomgått en totalrenovering med nya duschar, toaletter och handfat. Även golv och kakel är helt nytt och fräscht. Samtliga rum vetter mot innergården så att trafiken inte stör.

Dubbelrum

Dessa rum är utrustade med två stycken 90cm sängar som är separerade, eget badrum, tv och skrivbord. Till skillnad från dubbelrum plus, så ligger dessa rum på andra våning och har därför ingen egen dörr till innergården.

Dubbelrum plus

Dessa rum är utrustade med två stycken 90cm sängar, eget badrum, tv och skrivbord. Dessa rum ligger på markplan och har en egen dörr som vetter ut mot vår vackra innergård.

Trebäddsrum

I dessa rum finner man tre stycken 90cm sängar, varav den tredje är placerad i ett sängskåp och fälls ner vid behov. Rummen är utrustade med ett eget badrum, tv och skrivbord.

Familjerum

Dessa rum består av två stycken dubbelrum som är sammankopplade med en dörrs. Vardera av rummen är utrustade med två stycken 90 cm sängar och egna badrum samt tv och skrivbord.

Tillgänglighetsanpassade rum

På hotellet har vi också två stycken tillgänglighetsanpassade rum. Dessa ligger på markplan och är utrustade med bredare dörrkarmar, har inga trösklar och har en stol samt duschskrapa i badrummet. Rummen är ej utrustade med larmknapp.

Fina rum på Apple hotell