MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG!|

Att göra på Apple Hotel

Poolen

Under sommarhalvåret skapar vår innergård med pool en härlig resortkänsla. För varma sommardagar är innergården den självklara platsen att hänga på. Här finns härliga solstolar och bäddar för solning och avkoppling. Poolen är uppvärmd och brukar hålla en skön badtemperatur från maj till september.

Gym

På Apple Hotel har vi ett stort och välutrustat gym som har blivit en favoritplats för många av våra gäster. Här kan det passa att ta ett träningspass innan middagen.

Bastu

Efter ett pass i gymmet eller bara för att det är skönt och avkopplande så finns en bastu på Apple Hotel. Säg bara till i receptionen så sätter vi igång bastun när ni så önskar.

Biljard

Man skall aldrig behöva ha tråkigt på Apple Hotel. Därför har vi sett till att det finns olika saker att roa sig med. Varför inte ta ett parti biljard med din familj, dina vänner eller kollegor? Bredvid biljardbordet finns det även en darttavla. Klot och pilar finns att låna i receptionen.

Boka direkt online

Boule

Förutom pool och härligt häng så finns det mer att göra på vår härliga innergård, som att spela ett part boule. På sommaren kan du även spela badminton eller vollyboll på gräsmattan.

Lobbyn

I lobbyn på Apple Hotel finns det gott om utrymme att umgås. Det finns ett flertal olika sittmiljöer för både små och stora gäng och vill ni se på TV tillsammans så finns även det på ett par ställen. Baren finns i direkt anslutning så ni kan alltid få något uppfriskande att dricka.

Lekrum

På Apple Hotel vill vi givetvis även att barnen skall trivas. Vi har därför inrett ett litet lekrum i anslutning till lobbyn där det finns möjlighet till att rita, leka och spela.

Spelhörna

Efter en dag på stan och en god middag är det trevligt att ha något att göra. Vi har därför ordnat en liten spelhörna där ni kan låna diverse roliga spel som ni kan roa er med på kvällen. Här finns spel för alla åldrar och tycke och smak.

Övrigt

På Apple Hotel vill vi aldrig att gästerna ska ha tråkigt. Därför försöker vi att ordna lite olika aktiviteter med jämna mellanrum. Det kan vara temadagar i restaurangen och baren, tipspromenader eller någon enklare underhållning. Håll utkik på hemsidan och på Facebook så missar ni inte när det händer något roligt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.