MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG! | MISSA INTE VÅRT SPORTLOVSERBJUDANDE MED 20% RABATT, BOKA REDAN IDAG!|

Restaurangen

I vår restaurang serveras frukost och middag till alla våra gäster varje dag. Här serverar vi också fika, lunch och middag för alla våra konferensgäster. Har du eller någon i ditt sällskap någon allergi eller överkänslighet som vi behöver ta hänsyns till så var vänligen och kontakta oss före ankomst. På frukostbuffén finns det alltid möjlighet att få glutenfritt bröd samt laktosfria alternativ för både yoghurt och mjölk. Ta gärna kontakt med personalen i receptionen eller restaurangen så hjälper dom till.

Frukostbuffé

Som gäst på Apple Hotel ingår alltid vår frukostbuffé i rumspriset.

Frukosten innehåller det mesta som våra gäster kan tänkas efterfråga och är mycket uppskattad av både stora och små. Frukosten dukas fram mellan 06.00 – 9.30 alla vardagar samt 07.00 – 10.30 på helger.

Vi har självklart frukost även för dig som har någon allergi, intolerans eller liknande. Om du har speciella önskemål på grund av detta, så meddela gärna lite i förväg så har vi större chans att uppfylla era önskemål.

Behöver du lämna hotellet innan frukosten börjat? Kontakta receptionen kvällen innan så kan vi givetvis förbereda något åt dig så att du slipper ge dig av hungrig!

Middag

Varje kväll dukas en härlig salladsbuffé och en varmrätt fram till alla våra fantastiska gäster som övernattar hos oss.

Vi gör vårt bästa för att ge våra gäster en varierad meny anpassad efter vilka gäster vi har i huset. På vardagar serveras vanligtvis husmanskost och på helgerna försöker vi ha mer variation och ta ut svängarna lite extra.

Menyn för varje vecka tas fram av vår skickliga kökspersonal.

Bor du inte på hotellet kan du givetvis ändå avnjuta middagen, till priset av 179 kr per person.

Middagen serveras varje dag mellan klockan 18.00-20.30.

Konferenser och arrangemang

På Apple Hotel tar vi gärna emot konferenser och andra grupper.

Vi har jobbat mycket med att hitta bra koncept för en konferensfika som skall vara lika god som energigivande och känner att vi lyckats hitta något som kan passa alla. Vi kan även ordna goda luncher efter era önskemål. Om ni vill stanna kvar för middag så får ni givetvis ta del av vår ordinarie servering eller så kan vår kökspersonal ta fram ett menyförslag till just er. Skulle ni ha några andra önskemål så gör vi självklart vårt bästa för att lösa även det.

För mer information om konferenser kontaktar ni Rohey på rohey@applehotel.se eller ring oss på 031-25 11 00.

Boka direkt online

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.