Information när du bor hos oss
på Apple Hotel!

Nedan listas information som kan vara bra att veta om din vistelse och vad vi har på hotellet.

Frukostbuffé och middag

Frukostbuffén serveras vardagar kl. 06:00-09:30 och helgdagar kl. 07:00-10:30. Varje kväll bjuder vi våra gäster på middag kl. 18:00-20:30.

Det finns alltid gratis kaffe, te, småkakor samt äpplen i restaurangen som ni kan ta av under dygnets alla timmar. Är du hungrig efter kl. 21:00 vänligen kontakta receptionen angående köp av lättare tilltugg.

Utcheckning

Utcheckning sker senast klockan 12:00.

Lobbybaren

Vid receptionen finns lobbybaren som är öppen för öl- och vinförsäljning kl. 11:00-01:00. Här finns också läsk, godis, snacks och hygienartiklar. På hotellrummet finns det glas med möjlighet att dricka kranvattnet som håller mycket god kvalitet i Göteborg.

TV och radio

På hotellrummen och i lobbyn finns TV med totalt tretton kanaler enligt nedan. En TV-hörna finns också en trappa ned, vid receptionen, där ni även hittar vårt biljardbord. Radio finns att låna i receptionen.

1. SVT 1
2. SVT 2
3. TV 3
4. TV 4
5. Kanal 5
6. TV 6
7. Sjuan
8. TV 12
9. Fox
10. TV 10
11.Kunskapskanalen
12. Öppna kanalen Göteborg
13. Barnkanalen

Hotellets faciliteter

Varför inte passa på att ta ett träningspass på vårt stora och välutrustade gym för att sedan koppla av i vår bastu som ligger i anslutning till gymmet. En trappa ned, förbi receptionen mot rum 101-225, finns hotellets gym som är öppet från kl. 06.00-23:00. Strax intill gymmet ligger hotellets bastu med tillhörande duschar som är öppen 08:00-22:00. Vid användning vänligen meddela receptionen som slår på värmen. Det tar ca 30 minuter för bastun att bli varm.

En trappa ned vid receptionen finner ni vårt sällskapsrum där det finns biljard, dart och tv. Klot och pilar finns att låna i receptionen.

Utomhuspool och trädgård

Njut gärna av varma dagar och ljumma kvällar i trädgården! Poolen är under sommaren öppen 09:00-21:00. I vår innergård finns även en fin boulebana, klot finns att låna i receptionen.

Wifi

I lobbyn och hotellrummen finns tillgång till ett trådlöst nätverk via The Cloud. Nätverket heter ”Mycloud” och vid första inloggningen, godkänn villkoren. Efter att ha valt nätverket och kommit till The Clouds sida, tryck ”Gå online”, acceptera villkoren och tryck på ”fortsätt”. Användningen är kostnadsfri.

Kollektivtrafik

Det är enkelt att ta sig in till Göteborg med spårvagn från hotellet. Spårvagnshållplatsen ligger cirka 3 minuter från oss och heter "Kaggeledstorget". Spårvagn nummer 5 tar er direkt till Liseberg och Avenyn (15 minuter) och spårvagn nummer 1 tar er direkt till Göteborgs centrum (11 minuter). Spårvagnsbiljett kan köpas i appen "Västtrafik to go" eller via kortterminalen som finns lokaliserad i mitten av spårvagnarna.

Bagagerum

Vid tidig ankomst eller sen avresa så förvarar vi gärna bagaget i ett låst rum. Prata med receptionen för mer information.

Sådant ni kan behöva

Behöver ni sy i en knapp finns syartiklar att låna i receptionen. Skohorn går även det att låna. Skoputsmaskinen finner ni vid entrén. I receptionen kan vi hjälpa till med utskrifter, fax och kopiering till en kostnad av 2 kr per sida. Övrigt ni kan låna i receptionen är bl.a. adapters, laddare till mobil och förlängningskabel. Önskar ni en pall till duschen ordnar vi det.

Uppstår behovet att tvätta går det att låna hotellets tvättmaskin under kvällstid. Prata med receptionen om tider. I receptionen går det att låna strykjärn och strykbräda.

Det går bra att beställa väckningsservice i receptionen. Väckningen sker på önskad tid via telefonen på rummet.

Hotellets reception är bemannad dygnet runt och vi finns här för dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Vi hoppas att ni få en trevlig vistelse hos oss!

Med vänliga hälsningar,
Apple Hotel & Konferens