Receptionist som gillar sälj

Apple Hotel & Konferens i Göteborg är ett hotell och en konferensanläggning som på senare år har etablerat sig som ett av Göteborgs bästa och mest prisvärda trestjärniga hotell. Hotellet har 116 rum och ett flertal konferensrum i olika storlekar. Apple Hotel befinner sig i en mycket positiv utveckling med bra beläggning och en växande verksamhet med konferenser och evenemang.

Då en av våra nyckelmedarbetare kommer att gå vidare till nya utmaningar söker vi en rutinerad medarbetare som tycker om att arbeta i en driftsorienterad miljö. Den vi söker ska gilla ett högt tempo och uppskatta att blanda operativt arbete i receptionen med en del säljarbete på bland annat sociala medier.

I tjänsten, som är på heltid, ingår schemalagt receptionsarbete varannan helg. Viss tid finns avsatt till extra arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som tycker att arbete med gäster/kunder är det roligaste som finns. Du skall gilla att jobba i ett team som tillsammans skapar en kreativ miljö med ett starkt gästfokus.

Du skall ha god erfarenhet av hotellbranschen och arbetat aktivt med hotellsystem, gärna Hotsoft, samt ha god kunskap om olika bokningskanaler.

Du skall vara en god kommunikatör som gillar att sälja. Bra kunskap om sociala medier är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om att arbeta i en miljö med högt tempo samt att du uppskattar en blandning av strategiskt och operativt arbete.

Ansökan skickas till johan@applehotel.se

Frågor besvaras av Johan Ekman på 076-234 24 60

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.