UNDER KOMMANDE FREDAGAR OCH LÖRDAGAR I DECEMBER BJUDER VI VÅRA GÄSTER PÅ GLÖGGMYS I SAMBAND MED MIDDAGSBUFFÉN. VÄLKOMNA! | UNDER KOMMANDE FREDAGAR OCH LÖRDAGAR I DECEMBER BJUDER VI VÅRA GÄSTER PÅ GLÖGGMYS I SAMBAND MED MIDDAGSBUFFÉN. VÄLKOMNA! | UNDER KOMMANDE FREDAGAR OCH LÖRDAGAR I DECEMBER BJUDER VI VÅRA GÄSTER PÅ GLÖGGMYS I SAMBAND MED MIDDAGSBUFFÉN. VÄLKOMNA! | UNDER KOMMANDE FREDAGAR OCH LÖRDAGAR I DECEMBER BJUDER VI VÅRA GÄSTER PÅ GLÖGGMYS I SAMBAND MED MIDDAGSBUFFÉN. VÄLKOMNA! |

Receptionist som gillar sälj

Apple Hotel & Konferens i Göteborg är ett hotell och en konferensanläggning som på senare år har etablerat sig som ett av Göteborgs bästa och mest prisvärda trestjärniga hotell. Hotellet har 116 rum och ett flertal konferensrum i olika storlekar. Apple Hotel befinner sig i en mycket positiv utveckling med bra beläggning och en växande verksamhet med konferenser och evenemang.

Tjänsten är tillsatt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.