Veckans meny

På Apple Hotel serverar vi dagligen middag mellan kl. 18.30 - 21.00. Middagen ingår för alla våra boende gäster och består av en varmrätt, en riklig salladsbuffé , bröd och kaffe.

Meny vecka 8

Menyn för middagen uppdateras varje måndag för innevarande vecka. All mat lagas på plats i köket. Då det ibland är svårt att planera hur många gäster som kommer och äter reserverar vi oss för ev. kortfristiga ändringar av menyn som inte annonseras här.

Middagen ingår i vistelsen för alla våra boende gäster.
Är du inte gäst på hotellt är du givetvis välkommen att äta middag hos oss också. Kostnanden för detta är 149 kr per person.
Är ni ett större sällskap än sex personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Smaklig måltid!

Måndag 18/2

Ananasglacerad fläskkarré med haricots verts,
severas med ugnsstekt potatis

Tisdag 19/2

Gremolatabakad sejryggfilé med räkor och champinjoner,
serveras med dillslungad potatis

Onsdag 20/2

Rimmad oxbringa med perrarrotssås och rotfrukter,
serveras med potatismos

Torsdag 21/2

Majskycklingklubba med italiensk tomatsås och vitlökschampinjoner,
serveras med bulgur

Fredag 22/2

Göteborgsbuffé med räkor, havskräftor och fisk

Lördag 23/2

Göteborgsbuffé med räkor, havskräftor och fisk

Söndag 24/2

Nasi Goreng med kyckling, ris och paprika,
serveras med currysås

 

Dela på...