Göteborgshelg

Vad representerar Göteborg och Västkusten bättre än fisk och skaldjur? Med detta i åtanke har vi sytt ihop ett riktigt fint paket för dig och dina nära att starta år 2019 med. Erbjudandet är giltigt på fredagar och lördagar from 25/1-16/3-2019.

Göteborgspaket

London, Prag eller Barcelona. Möjligheterna för en trevlig weekend är många men varför åka så långt när Göteborg finns inom räckhåll? 
På Apple Hotel har vi skapat ett avkopplande och innehållsrikt helgpaket under början av 2019 som ger den energi som behövs för att ta sig igenom den mörkaste tiden på året.

En- eller tvådagspaket

Se gärna till att ni kommer till Apple Hotel så tidigt som möjligt. Rummen är troligtvis inte färdiga men ni kan ställa bagaget i bagagerummet, parkera bilen och få er dygnsbiljett till kollektivtrafiken i Göteborg. Dessutom kan ni ta med något av våra förslag till ”En dag i Göteborg” som kommer att ge er en riktigt härlig dag på stan. Spårvagnshållplatsen hittar ni bara en kort promenad från hotellet.

Framåt kvällen är ni troligtvis lite trötta och det börjar bli dags att ge sig tillbaka till hotellet. Nu kan ni checka in på rummet, vila en stund eller ta en avslappnande bastu. Är ni inte tillräckligt trötta efter en dag på stan kan ni köra ett träningspass i vårt välutrustade gym.

Därefter är ni välkomna till restaurangen där vi dukat fram en ”Göteborgsbuffé” som innehåller en mängd godsaker som vi tror att ni kommer att gilla. 
Goda drycker handlar ni i baren så passa på och njut av både mat och dryck.

Efter middagen kan ni givetvis välja att gå till sängs men först rekommenderar vi att ni stannar kvar i lobbyn en stund. 
Här kan ni antingen sitta och småprata i en mysig hörna med något gott att dricka eller spela ett spel som finna att låna i receptionen. 
För den som vill kan man också gå ner en trappa och köra en omgång vid biljardbordet eller darttavlorna. 
När ni börjar känna er trötta återstår bara en godnattssömn innan det är dags att avnjuta vår  härliga frukost.

Oavsett om ni skall åka hem eller stanna en natt till är det dags att pröva ytterligare ett förslag till ”En dag i Göteborg”.  Skall ni resa hem är det bara att checka ut från rummet, ställa bagaget i vårt bagagerum och utnyttja hela dagen som ni vill.

För er som stannar en natt till väntar nu ytterligare en härlig kväll på hotellet med en ”Göteborgsbuffé” med en hel del nya alternativ.

 

I paketet ingår:

·      Övernattning i våra fina hotellrum

·      En dygnsbiljett var till kollektivtrafiken

·       Vår härliga Göteborgsbuffé

·       Frukostbuffé

  

För att boka kontaktar ni receptionen på 031-25 11 00 eller info@applehotel.se uppge "Göteborgshelg" vid bokning.

Pris dubbelrum: 1090kr.

Pris enkelrum: 890kr.

 

Hjärtligt välkomna!

 

Dela på...