Sommar på Liseberg

Upplev atmosfären, känslan, skratten och kittlet i magen. Bo på Apple Hotel för att få ut mest möjliga av din vistelse i Göteborg. Liseberg öppnar 28/4 2018!

Liseberg kan du åka så mycket du orkar i tillexempel den läskiga bergochdalbanan Valkyria.
Man kan också gå på konserter, uppleva de vackra trädgårdarna köra femkamp eller spela spel.
De minsta kan roa sig en hel dag i Kaninlandet.
Nordens största nöjespark har något för alla och bjuder på underbara sommardagar!

Boka Lisebergspaketet på Apple Hotel

Boka Lisebergspaketet och bo bekvämt bara 12 minuters spårvagnsfärd från Lisebergs huvudentré. Erbjudandet gäller hela sommaren i mån av plats, men priserna skiljer sig beroende på när under sommaren ni bokar.

I paketet ingår

Entré till Liseberg, övernattning, frukostbuffé, kvällsbuffé och parkering. På hotellet finns också gym, bastu och boulebana som är fritt för våra gäster att nyttja, på sommaren är vår utomhuspool tillgänglig för våra gäster som blir sugna på ett dopp.

Alla gäster har också fri tillgång till trädgården och utomhuspoolen som är öppen under sommaren. Det går att låna barnstolar och spjälsängar (beställs vid bokningen) och det finns ett litet lekrum för de minsta. Har ni med en egen dator går det också att låna DVD-filmer i receptionen.

 

Bokning och Priser

Klicka här för att se aktuella priser och gör din bokning idag.
Lisebergspaketet kan också bokas genom att kontakta oss på hotellet via telefon, 031 25 11 00 eller  via mail info@applehotel.se

 

 

Dela på...