Vi bjuder alla gäster på frukostbuffé och middag

På Apple Hotel vill vi inte att våra gäster går hungriga. Därför bjuder vi alla gäster på både frukostbuffé och middag!

 

Som gäst på Apple hotel ingår vår härliga frukostbuffé i rumspriset med varierande utbud. Du är givetvis även välkommen att avnjuta vår frukostbuffé även fast du inte bor hos oss. Ordinarie öppettider för frukostbuffén: Vardagar: kl 06.00-09.30 Helger och röda dagar: 07.00-10.30 Behöver du resa innan frukosten börjat så ta kontakt med receptionen på kvällen innan så kan vi förebereda något åt dig. Kvällsbuffé

Varje kväll dukas en härlig middag fram. Det serveras en varmrätt och till det serveras salladsbuffé, bröd och kaffe. Ibland överraskar vår kock Anders gästerna med ett hembakat bröd eller andra läckerheter på buffén. Allt ingår för våra gäster! Under kvällen är det självservering i restaurangen, så du bestämmer själv när det passar att äta eller om du vill sätta dig inne i restaurangen eller kanske ute på terrassen om det är fint väder. Det går också att köpa ett glas öl eller vin till maten i lobbybaren.

Kvällsbuffén serveras dagligen mellan kl. 18.30 och 21.00.

Pris

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster, är du inte gäst på hotellet går det bra att köpa middag för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap på mer än sex personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta. Priset för frukostbuffé för de som inte bor på hotellet är 89kr per person.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Dela på...