Tre olika konferensrum

Apple Hotel har tre konferensrum i olika storlekar!

Ingrid Marie

Ingrid Marie är vår populäraste konferenslokal med bra möjligheter för både konferenser, möten och utbildningar. Här finns både flipchart och stor whiteboard, projektorduk, gardiner att dra för och block och pennor till alla gäster. Projektor och högtalare finns fast installerade och pennor till både block och whiteboard finns alltid. Ingrid Marie har fönster längs ena väggen och ligger nära både lobbyn och utgång till terrass och trädgård.

Storlek: 88 m2
Biosittning: max. 80 personer
Skolsittning: max. 50 personer
U-bord: max. 35 personer

Granny Smith

För möten, lite mindre konferenser eller middagar passar Granny Smith perfekt! Här finns whiteboard med pennor, flipchart, projektor fast uppsatt i taket, projektorduk samt pennor och block till alla gäster. Längs ena väggen finns fönster och det går också att öppna för att gå direkt ut på terrassen. Granny Smith ligger nära lobbyn med gott om möjligheter till diskussioner i mindre grupper. Vi dukar också gärna upp för middagar här, avskilt från övriga hotellgäster för den bästa bjudningen.

Storlek: 62 m2
Biosittning: max. 45 personer
Skolsittning: max. 30 personer
U-bord: max. 20 personer

Aroma

En trappa ner från lobbyn ligger Aroma som är vår största event- och konferenslokal. Här kan man hålla både stora konferenser och utbildningar, men även event, fest, utställningar och visningar. Aroma har fast installeradaa projektor, en liten scen och projektorduk och har också eget loungeområde med soffor, bord och sittgrupper. Här kan man ha ett event och fortfarande hålla ihop gästerna! Högtalare och mikrofon går att boka och papper och pennor finns för alla gäster.

Aroma är också en bra lokal för dig som vill ordna en större middag eller fest! Här finns gott om utrymme att duka för middag för uppåt 200 personer. Det finns också en egen bar som vi gärna kan bemanna vid större event.

Storlek: 176 m2
Biosittning: max. 170 personer
Skolsittning: max. 80 personer
U-bord: max. 80 personer

 

Dela på...