Utmärkt läge för konferens

Vi på Apple Hotel hjälper gärna till med arrangemang av möten, konferenser och andra gruppaktiviteter. Här finns tre olika konferensrum fria att boka för evenemanget och vi kan erbjuda både fika, lunch och middag som ger er energi under dagen. Vi har varit extra noggranna med att hitta ett bra koncept för fika som skall vara både god och energigivande. Vi kan även ordna goda luncher efter önskemål eller middag för att bra avslut på dagen. Givetvis kan ni ta del av den middag som serveras till gästerna i vår restaurang, men vill ni ha något annorlunda så kan vi givetvis ordna med det!

För mer information om konferenser och gruppaktiviteter kontakta Sandra på sandra@applehotel.se eller ring oss på 031-25 11 00.

Granny smith

För möten eller en lite mindre konferens så passar vår minsta lokal Granny Smith perfekt.
(Ca 60 m2 med plats för upp till 30 personer i skolsittning och 20 vid U-bord.)

Ingrid Marie

Ingrid Marie är vår mest populära lokal med bra möjligheter för både möten, utbildningar och konferenser. (Ca 90 m2 med plats för upp till 80 personer i biosittning, 50 i skolsittning och 30 vid u-bord.)

Aroma

En trappa ner från vår lobby ligger vår största lokal Aroma. Här kan man ordna allt från konferenser till utställningar. (Ca 180 m2 med plats för 170 personer i biosittning, 80 i skolsittning och 60 vid U-bord.)

Cox Orange

I vår lobby framför receptionen finner man vår minsta men kanske mysigaste konferensrum. Cox Orange passar bäst för mindre möten. (Ca 12 m2 med plats för upp till 6 personer vid bord).


Coworking hos Apple Hotel

Behöver du ett miljöombyte, trevlig och inspirerande atmosfär kan vi erbjuda er en fin mini-lokal i lobbyn. Lokalen  rymmer max 6 personer.

Priserna är:
149kr per timme
295kr 2-4 timmar
595kr mer än 4 timmar
I mån av tillgänglighet.

I priser ingår fri wifi, kaffe te och vatten. Frukt och godis kommer att ställas in i lokalen. Varmt välkomna att kontakta oss!

Erbjudande:

Heldagskonferens för 20 personer

Pris: 355 kr per person exkl. moms. (Ordinarie pris 394 kr per person)
I priset ingår lokal, förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe.
Behöver ni även boka hotellrum får ni 10 % rabatt på aktuellt pris. Uppge koden “Applekonferens”

För att boka kontakta Sandra på sandra@applehotel.se eller 031-25 11 00.