Boka direkt online

Kingsizerum

Dessa rum kan man boka för en eller två personer de är utrustade med en 160cm säng, eget badrum, tv och skrivbord.

Dubbelrum

Dessa rum är utrustade med två stycken 90cm sängar, eget badrum, tv och skrivbord.

Dubbelrum plus

Dessa rum är utrustade med två stycken 90cm sängar, eget badrum, tv och skrivbord. Dessa rum har också en dörr som leder ut till vår vackra innegård.

Trebäddsrum

I dessa rum finner man tre stycken 90cm sängar varav den tredje är placerad i ett sängskåp och fälls ner vid behov.

Familjerum

Dessa rum består av två stycken dubbelrum som är sammankopplade med en dörr emellan.

Tillgänglighetsanpassade rum

På hotellet har vi också två stycken tillgänglighetsanpassade rum. Dessa ligger på markplan och är utrustade med bredare dörrkarmar, har inga trösklar och har även hjälpmedel i badrummet.   

Apple Hotel - prisvärt boende i Göteborg

Välkomna till Apple Hotel. Vi är ett trestjärnigt hotell med bekväma rum, vacker innergård, utomhuspool som är öppen under sommaren och med mycket historia i väggarna.

 

På Apple Hotel slipper du stadsstressen i en lugn miljö, men kan ändå lätt ta dig till centrum på strax under 15 minter med spårvagnen som stannar 200 meter från hotellets ingång.

Hitta det rum som passar dig bäst!

På Apple Hotel bor ni i fina hotellrum alla med eget skrivbord, telefon och badrum.

Allt i ett pris

Hos oss ingår alltid kvälls- och frukostbuffé för våra övernattande gäster. Hotellet är bekvämt beläget nära E20. Alla rum har fönster som vetter in mot innergården, vilket gör att ljudet från vägen inte stör gästerna.

Vill du veta mer om vad som händer på hotellet och även få möjlighet att boka rum till ett billigare pris? Följ denna länk för att läsa mer.

 

Lugn och härlig innergård

Det som gör Apple Hotel så speciellt är den fina innergården som bringar lugn och ro i vardagen. Njut en stund av vädret och lugnet och återhämta dig efter en lång dag. Sommartid finns här också en utomhuspool att svalka sig i och en boulebana att spela på. Du har även som gäst tillgång till hotellets gym och bastu.

 

Parkering och laddning av din elbil!

För alla våra hotellgäster ingår parkering intill hotellet. Fyra parkeringsplatser är reserverade särskilt för dig som reser med elbil och behöver ladda den. Vid dessa platser finns både ett vanligt eluttag och ett trefasuttag och laddningen är gratis för dig som hotellgäst.

 

 

Dela på...