Välkomna till Apple Hotel 2017!

Apple Hotel har öppnat upp för 2017! Välkomna hit!

Välkomna till Apple Hotel 2017!

2/1 slog vi upp dörrarna igen efter att ha hållit stängt under julen. Det nya året är här och kommer med flera nyheter!

Renoveringsarbeten

Under julstängningen har arbetet med nya badrum i kingsizerummet fortsatt och de första rummen kommer snart att bli helt klara. Inom kort får de första gästerna inviga de "nya" rummen! Med januari kommer också den planerade renoveringen av restaurang- och bufféområdet. Det kommer att läggas nytt golv, sättas in nya möbler till buffén och göras mer yta för alla gästera att röra sig på när de tar mat. Under tiden för renoveringen kommer vi att gränsa av restaurangen något och det kommer att bli lite trängre att sitta och äta. Vi försöker dock att genomföra renoveringen så snabbt och smidigt det går för att det ska påverka verksamheten och alla gäster så lite som möjligt. Under året ska också våra två- och trebäddsrum få ny inredning. Vi kommer också att skapa en ny rumskategori som vi kallar supremerum. Här kommer dubbelsängen att vara lite bredare och det kommer att finnas fler detaljer i rummen som gör er vistelse ännu bekvämare!

2016 har bjudit på mycket nytt

Vi blickar tillbaka på ett händelserikt år 2016. Under året började planeringen av alla renoveringsarbeten som sker under 2017. Vi bytte också ut alla möbler i kingsizerummen till helt nya och de flesta av våra rum har helt nya sängar. I somras byggde vi en boulebana i trädgården och reserverade fyra parkeringsplatser med tillgång till eluttag för gäster som kommer med elbilar. Under hösten har vi arbetat mycket med att få igång en bokningskanal direkt på vår hemsida som nu rullar på. Här går det att både boka hotellrum och köpa presentkort!

Tillsammans för miljön

En stor händelse under 2016 var vår miljödiplomering! Hela våren arbetade vi för att granska och samla information om vår miljöpåverkan i dag. Många siffror togs fram och sedan lades en plan framåt för hur vi kan minska vår påverkan inom alla områden på hotellet. Vi har satt upp mål som vi kontinuerligt arbetar mot och under nästa år ska vi utvärdera arbetet inför en omdiplomering. Det här är både spännande och känns bra att arbeta med!

Event och artister

Under året har vi också jobbat med att utveckla vår kvällsbuffé och även utvecklat maten som vi serverar i samband med luncher, middagar och konferenser. Vi har haft fler event än tidigare år och välkomnat flera artiser och konserter hit som t.ex. The Animals, Doug Seegers, Julshow med Sven Zetterberg och Knock Out Gret som gäster, Linda Gail Lewis, Janne Erssons Big Band under flera måndagskvällar med härlig jazz, Interstate 40 Rythm Kings, Seastars, Gary Primich Band, Framed och Pop Nix. Våra lokaler har också använts av flera större event såsom Nordic Guitar Festivals förfest, två dart-turneringar och spelhelgen Iron Moot

Redan nu är två konserter inbokade för 2017 och flera större event planerade. T.ex. kommer hela Nordic Guitar Festival att hållas hos oss och under våren gästas vi av två stora dansevent.

Vi blickar med spänning framåt mot vad 2017 kan ge och ser fram emot att välkomna er alla tillbaka till oss! Följ oss gärna på facebook för att få de senaste uppdateringarna om hur arbetet med t.ex. renovering och utveckling går!

Gott nytt år önskar Apple Hotel Team

 

 

 

 

 

Dela på...