Musik och dans - många nyheter under våren!

Kalendern är uppdaterad med flera musik- och dansnyheter på Apple Hotel! Vi fyller våren med jazzmåndagar och härliga musik- och danskvällar. Varje kväll serverar vi kvällsbuffé i restaurangen som blir en perfekt start för den hungrige!

Monday Night Jazz 29/2, 21/3, 25/4 och 30/5

Alldeles nytt är Monday Night Jazz med Janne Ersson Big Band - ett riktigt storband på scenen! Fyra måndagar är inbokade under våren och vi hoppas att ni vill komma hit och göra måndagen till veckans bästa dag med oss! Njut av god mat, härligt musik och gott häng i baren!

Musik- och danskvällar

Fler som kommer och förgyller våra kvällar är SeastarsPopNix, Gary Primich Band och Linda Gail Lewis - Jerry Lee Lewis syster!

Läs mer här på hemsidan under event-fliken. Där kommer det under våren även att uppdateras med fler nyheter för hösten. Redan nu är ett band på gång till hösten som vi vet kommer att bli en riktigt häftig överraskning! Vi påbörjar också ett samarbete med Nordic Guitar Club inför hösten och kommer testa ett samarrangemang med ett band hos oss, troligtvis i slutet av september.

Så håll ögonen öppna här på hemsidan - eller passa på att skriva upp dig på vårt nyhetsmail för att alltid få senaste informationen!

Välkomna till Apple Hotel!

 

Dela på...