Besök Liseberg under sommar, halloween eller jul!

Besök Liseberg under den del av sommaren som fortfarande återstår! Eller boka redan nu in ett besök under det helt nya Halloween på Liseberg!

Njut av skratt, nervositet, gemenskap, äventyr och en härlig miljö på Liseberg!

Än är sommaren inte slut!

Fram till 11/10 har Liseberg öppet under helger för att du ska få njuta lite extra av de sista sommarkvällarna och härliga sommardagarna. Titta i kalendern för att se när de har öppet!

Halloween på Liseberg - nytt för i år!

Under höstlovsveckan 24/10 - 1/11 öppnar Liseberg upp dörrarna för ett helt annat äventyr än normalt! Här blandas en kuslig stämning och skräckblandad förtjusning till ett äventyr för alla åldrar! Vågar du följ med?

Det lackar mot jul...

Även om det fortfarande är ljum luft i vindarna, så är det inte långt kvar till jul! Vi minns tidigare jular där stämningen verkligen infunnit sig vid en promenad bland de miljontals juleljusen, snöbeklädda granarna och de små julbodarna på Liseberg! Mer julstämning kan det inte bli! Jul på Liseberg har premiär 20/11!

Boka Lisebergspaket på Apple Hotel och få inträde till Liseberg!

På Apple Hotel kan du boka boende där övernattning, frukostbuffé, kvällsbuffé och inträdet till Liseberg ingår i priset! Läs mer under respektive paket här nedan och boka direkt hos oss i receptionen!

Sommar på Liseberg - vissa dagar fram till 11/10

Halloween på Liseberg - 24/10 - 1/11

Jul på Liseberg - 20-22/11, 27-29/11, 2-6/12, 8-13/12, 15-23/12 och 26-30/12

Dela på...