Semestra i Göteborg med omnejd

Boka direkt online

Apple hotell restaurang2

Känn dig välkommen om och om igen

Oavsett om du är i Göteborg för arbete eller nöje kommer du uppskatta Apple Hotels varma, familjära atmosfär och generös ytor och härliga poolområde.

I sommar längtar alla extra mycket efter att kunna resa och få avkoppling men i en trygg miljö. På Apple Hotel kan du undvika onödig trängsel och vi har strikta hygienrutiner så att alla skall känna sig trygga.

Våra gäster vill fortfarande att vi serverar frukost och middag på buffé men känner du dig osäker har vi ett tallriksalternativ. Då kan du undvika buffén och kanske äta på rummet. Säg bara till vid bokningen eller när du checkar in så ordnar vi detta.

Semestra på Apple Hotel!

Boka vårt sommarpaket och njut vid poolen eller gör en utflykt i Göteborg med omnejd. Vi erbjuder en skön och avslappnad miljö med generösa ytor och både frukost och middag ingår i priset. Boka sommarpaket.

Lev ditt bästa liv hos oss på Apple Hotel

Hos oss behöver inga gäster gå hungriga. Både middag och frukostbuffé ingår i rumspriset och under sommarhalvåret väcker vi liv i vår innergård med en härlig uteservering, pool och boulebana.
Lev ditt bästa semester-resort liv under våra palmer, där kan vi lova att det är svårt att inte må bra. Här finns även tillgång till ett modernt och välutrustat gym, bastu, biljardbord, en spelhörna liksom en generös lobby med gott om mysiga sittplatser. Givetvis står också baren öppen att servera goda drycker i alla färger och former.

Boka rum till lägsta pris

Nu är det enklare än någonsin att boka rum på ett bra hotell för alla som söker trestjärnig standard och ett brett utbud till rimliga priser. Spara tid och pengar genom att boka ert rum direkt på vår hemsida. Klicka på länken här nedan så får du tillgång till en personlig rabattkod att använda för bästa möjliga pris. Ni behöver aldrig mer surfa runt på diverse bokningssidor i er jakt på billigt hotell göteborg.

Goda frukostsmoothies på Apple hotell

Hitta det rum som passar dig bäst dig

På Apple Hotel har vi ett antal olika rumstyper som passar oavsett om du bor ensam eller kommer tillsammans med hela din familj. Bläddra genom våra bilder och välj den rumstyp som passar dig allra bäst. Har du frågor eller några specifika önskemål är du givetvis välkommen att kontakta oss så ser vi över hur vi ska kunna tillgodose det du önskar.

Fina rum på Apple hotell

Arrangera nästa konferens hos oss

På Apple Hotel finns tre konferensrum i olika storlekar att välja mellan för att kunna hålla allt från ett mindre möte till en störrekonferens som rymmer upp till 170 deltagande.

Här finns gott om parkeringsplatser som är gratis att använda av alla konferensgäster och i lobbyn finner ni härliga soffgrupper och sittplatser lämpade för diskussion i mindre grupper.

Skulle ni utöver detta vilja piffa till just er konferens lite extra så erbjuder vi även middagar och underhållning,
varje förfrågan till oss på Apple, hjälper vi gärna till att göra så minnesvärd som möjligt för er!