Helg- och sommarjobb i restaurangen på Apple Hotel

Apple Hotel & Konferens i Göteborg är ett familjärt hotell som arbetar för att etablera sig som ett av Göteborgs bästa och mest prisvärda trestjärniga hotell. Hotellet har 116 rum och ett flertal konferensrum i olika storlekar. Sedan flera år befinner vi oss i en mycket positiv utveckling med bra beläggning och mycket återkommande gäster.

Vi söker nu en medarbetare som kan arbeta varannan helg med den kvällsbuffé som serveras till alla våra gäster varje kväll. I arbetet ingår att göra enklare sallader, sköta buffén och ta hand om våra gäster.

Jobbet passar dig som studerar på högskola eller liknande och som vill ha ett extrajobb vid sidan av. Det är viktigt att du älskar service och tycker att det är roligt när det är mycket att göra. Noggrannhet och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt är viktiga egenskaper.

Utöver arbete varannan helg finns det också möjlighet att jobba extra en del kvällar samt under sommarlovet.

Den vi söker ska ha erfarenhet från att jobba med service och gärna ha erfarenhet av visst arbete i kök. Det viktigaste för oss är att vi hittar en personlighet med rätt inställning, ett glatt humör och som verkligen gillar att möta hotellets gäster.

Passar du in på ovanstående beskrivning. Skicka då en kortfattad beskrivning av dig själv som person och en CV till: johan@applehotel.se

Har ni frågor går det bra att kontakta Johan Ekman på 076-234 24 60

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.