Veckans kvällsbuffé

På Apple Hotel serverar vi kvällsbuffé dagligen kl. 18.30 - 21.00. Buffén ingår för alla våra boende gäster och består av en varmrätt, en riklig salladsbuffé där det även finns matigare sallader, bröd och kaffe. Ibland överraskar kocken med hembakt bröd eller något extra gott på buffén.

Meny vecka 33

Menyn för kvällsbuffén uppdateras varje måndag för innevarande vecka. All mat lagas på plats i köket. Då det ibland är svårt att planera hur många gäster som kommer och äter reserverar vi oss för ev. kortfristiga ändringar av menyn som inte annonseras här.

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster! Är du inte gäst på hotellt går det bra att köpa kvällsbuffé för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap än tre personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Smaklig måltid!

Måndag 13/8

Köttfärsbiff med oliver och oregano,
serveras med ugnstekt potatis

Tisdag 14/8

Fiskgratäng med sejfilé och räkor,
serveras med 
dillslungad potatis

Onsdag 15/8

Oxbringa med grönpepparsås och juliennegrönsaker,
serveras med bulgur

Torsdag 16/8

Fransk köttgryta med smålök och champinjoner
serveras med ris

Fredag 17/8

Skinkstek med äppelmos och pressgurka,
serveras med potatismos

Lördag 18/8

Kyckling med tzatziki och fänkålschutney,
serveras med grönsakscouscous

Söndag 19/8

Köttbullar med gräddsås och lingonsylt,
serveras med kokt potatis

 

Dela på...