Restaurang-applehotel

Restaurangen serverar mat morgon och kväll!

På Apple Hotel vill vi inte att våra gäster ska gå hungriga! Vi hjälper också gärna till att ordna en extra fin middag när det finns något speciellt att fira eller uppmärksamma!

Frukost- och kvällsbuffé

Varje dag gör vi vårt bästa för att förgylla våra gästers vardag med en stor frukostbuffé och en god kvällsbuffé för att ingen ska gå hungrig! En god frukost är en viktig start på dagen och att kunna varva ner med mat på kvällen, kanske ute på terrassen under sommartid, är avslappnande inför en god natts sömn. 

Vi bjuder våra gäster på både frukostbuffé och kvällsbuffé!

Lugnet på terrassen

Under den varmare delen av året är terrassen på innergården öppen att äta på, både till frukost och på kvällen. Hotellets väggar stänger ute stadsljuden och här hittar ni en stund att koppla av.

Lobbybaren

I lobbybaren går det att köpa ett glas öl eller vin att avsluta dagen med eller avnjuta till maten. Det finns också sittgrupper i lobbyn med plats att umgås med vänner.

Middagar och arrangemang

Vår kock blir alltid glad när det finns möjlighet att överraska med något extra fint! Vi ordnar gärna en middag om det är något som ska firas. Kanske en födelsedag eller en släktträff?

Dela på...