GDPR

GDPR

Vi uppdaterar våra allmänna villkor och personuppgiftspolicy och ber om ditt samtycke!

Den 25 maj träder EU:s nya och strängare dataskyddsförordning (GDPR) i kraft och ersätter vår nuvarande personuppgiftslag (PuL). Syftet med förordningen är att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU vilket ska underlätta för företag att verka på unionens inre marknad. Den ställer högre krav på oss som näringsidkare där våra ansvar och skyldigheter förtydligas och utökas och rättigheter för den enskilde stärks när det gäller personlig integritet.

På Apple Hotel jobbar vi med telefon- och onlinebokning där vi ber om vissa personuppgifter såsom namn, adress, telefon och mailadress. Uppgifterna lägger vi in i vårt hotellsystem för att kunna göra din bokning, ge dig bra service, information och erbjudande från våra hotell och restauranger.

 Varför samlar vi in dina personuppgifter?

Insamlingen av personuppgifter sker först och främst för att vi ska kunna genomföra bokningar i form av hotellrum, konferenser och arrangemang. Uppgifterna vi tillhandahåller hjälper oss att kunna leverera den bästa av service från bokningstillfälle till ankomst och avresa. Vi använder också uppgifterna till bland annat:

- Kommunikation och kundbemötande i form av nyhetsbrev med information om erbjudande.

- Riktad marknadsföring genom sociala medier såsom Facebook och Instagram samt E-mail och telefonsamtal. Du har alltid möjligheter som registrerad att välja bort ovanstående kommunikation och marknadsföring genom att klicka på länk i mailutskick, avregistrera prenumerationen eller sluta följa oss.

Hur tar vi hand om dina uppgifter?

Dina uppgifter lagras i vårt hotellsystem och finns endast tillgängliga för våra anställda. Vi använder uppgifterna för att kunna kontakta er innan ankomst, för att bistå med hjälp och kunna svara på frågor. Vi måste också ha en korrekt gästlista med kontaktuppgifter av säkerhetsskäl.

Uppgifterna underlättar även nästa bokningstillfälle då vi kan ta fram förgående vistelses upplägg och prissättning. Dina uppgifter sparar vi så länge du är okej med det och vill att vi ska tillhandahålla dem. Vi uppdaterar regelbundet våra register så att eventuella äldre, inaktiva och tidigare önskade borttagna uppgifter inte längre följer med.

Hur tillmötesgår vi era rättigheter?

Ni kan när som få:

- tillgång till era personuppgifter.
- felaktiga personuppgifter rättade
- få personuppgifter raderade
- invända mot att personuppgifterna används för direkt- eller riktad marknadsföring

Vid frågor eller önskemål, vänligen kontakta info@applehotel.se
Om vi inte hör av från er, tolkar vi er tystnad som ett godkännande av våra nya villkor.

Med vänliga hälsningar
Apple Hotel

Dela på...