Vi ordnar gärna middagar, luncher och arrangemang efter era behov!

Vår kock blir alltid glad när det finns möjlighet att överraska med något extra fint!

För offert hör av er direkt till anna@applehotel.se.

Middag med firande

Vi hjälper er gärna att ordna en middag eller sammankomst för att fira något speciellt! Kanske är det någon som fyller år eller en släktträff på gång? Studentskiva eller en midsommarmiddag? Hör av er till oss och berätta om era önskemål! Kanske ett mingel på terrassen, en finare middag eller en buffé? Det är alltid roligt när något ska firas!

Affärslunch eller frukostmöte

Fram till en vecka före går det att boka in en lunch eller fika för en grupp från ett företag. Kanske vill du hålla en affärslunch eller en lunchpresentation? Eller för den delen ett frukostmöte? Hos oss finns både lokaler och möjligheter att hålla möten eller bara komma för en god lunch.

Lunch finns endast på förbokning och bokning måste ske senast en vecka före. Till lunchen serverar vi en varmrätt med sallad, bröd och bordsdryck dukat på bordet. Lunchen rundas av med en kopp kaffe eller te. Vi tar gärna hänsyn till allergier eller specialkost som meddelas oss vid bokning eller senast två dagar före.

Pris för affärslunch: från 100 kr / person exkl. moms

Pris för frukostmöte med frukostbuffé: från 76 kr / person exkl. moms

Fest eller större arrangemang

En trappa ner från receptionen ligger Aroma, en lokal som passar bra till både större konferenser, men också fester och middagar. Här finns möjlighet till större middag med släkt och vänner eller gott om plats för ett barnkalas! Här går det att duka upp till middag för uppemot 150 personer. Lokalen har en liten scen, egen lobby med bar, sittmöjligheter, högtalare med möjlighet att koppla in egen musik, yta för dans med discokula och toaletter precis intill.

Dela på...