Live på Apple Hotel i Göteborg

Välkommen på musik och dans på Apple Hotel, planera in datumen redan nu och kom förbi för en härlig kväll i trevligt sällskap.

Vill du hålla dig uppdaterad på de senaste bokningarna med musik och dans på Apple Hotel? Skriv upp dig på vår maillista, så informerar vi dig om allt nytt!

8/12 Blue Christmas Show

Blue X-Mas, för 5:e året spelas det blåa toner med gästartister!
Årets gästartister är Clas Yngström från Sky High och "Knock Out Greg".
Bandet består av Janne Oldaeus som varit Jerkas side-kick i många år!
Ingemar Dunker trummor.
Tommy Cassemar bas.
Micke Finell saxofon.
Rock´n´Roll och blues utlovas!

Entré: 195 kr (+ ev. serviceavgift)
Buffé: 149 kr
Buffé ingår för alla boende hotellgäster. Boende hotellgäster kan köpa entrébiljett till ett reducerat pris på 100 kr i samband med bokning av rum eller i mån av plats på konsertdagen.

Ett begränsat antal biljetter säljs via ticketmaster.se.
Bandet börjar spela kl. 20.30. Buffén serveras från kl. 18.30.

Välkomna!

20/1 Claes Janson

Claes är en svensk sångare som framför jazz, blues och vismusik. Under sin tid i Sundsvall när han gick i skolan turnerade han med Canyon Group som var med på svensktoppen ett flertal gånger under åren 1963-1965. Han startade sedan Good morning blues år 1967 som i år nu i november firar 50 år tillsammans. 
Han gick från Good morning blues vidare med att vara med och starta nya Hamburger börs samt var ansvarig för jazzklubben Fasching i Stockholm. 

Claes har spelat med artister och band som Tomas Ledin, Gugge Hedrenius och Sandviken big band för att nämna några. Han spelade även in en hel del soloskivor med material skrivet av Anders Widmark. 

Den 20/1 har vi på Apple Hotel den stora äran att välkomna Claes till vår scen. Exakt tid och biljettpris kommer inom kort men skriv upp det i din kalender, detta blir en kväll som du inte vill missa!

 

9/2 Billy Bremner

Billy Bremner var redan en erkänd studioartist när han 1978 blev medlem i gruppen Rockpile tillsammans med Dave Edmunds, Nick Lowe och Terry Williams.
Bremner var sedan ersättare i bandet The Pretenders och medverkade på några av låtarna på bandets album. Under 1990-talet spelade han bl.a. med Paul McCartney, Johnny Cash, Little Richard, Kirsty MacColl och Elvis Costello.
I mitten av 90-talet flyttade han till Sverige där han under några år var medlem i det svenska bandet The Refreshments.

Den 9/2 har vi på Apple Hotel den stora äran att välkomna Billy till vår scen. Exakt tid och biljettpris kommer inom kort men skriv upp det i din kalender, detta blir en kväll som du inte vill missa!

Dela på...