kvällsbuffé-applehotel-göteborg

Vi bjuder alla gäster på kvällsbuffé!

På Apple Hotel vill vi inte att våra gäster går hungriga. Därför bjuder vi alla gäster på kvällsbuffé!

Varje kväll dukas en härlig kvällsbuffé fram för att göra alla våra gäster mätta! Det lagas en varm rätt som gör en ordentligt mätt och till det serveras salladsbuffé, matigare sallad, bröd och kaffe. Ibland överraskar vår kock Anders gästerna med ett hembakat bröd eller andra läckerheter på buffén. Allt ingår för våra gäster! Under kvällen är det självservering i restaurangen, så du bestämmer själv när det passar att äta eller om du vill sätta dig inne i restaurangen eller kanske ute på terrassen om det är fint väder. Det går också att köpa ett glas öl eller vin till maten i lobbybaren.

Kvällsbuffén serveras dagligen mellan kl. 18.30 och 21.00.

Pris

Kvällsbuffén ingår i vistelsen för alla våra boende gäster! Är du inte gäst på hotellt går det bra att köpa kvällsbuffé för 149 kr per person. Är ni ett större sällskap än tre personer, så behöver ni meddela oss senast dagen före ankomst att ni kommer och vill äta.

Allergi och överkänslighet

Har du någon allergi eller behov av någon specialkost, så kontakta oss före ankomst. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas behov, men behöver veta det innan.

På kvällsbuffén finns de viktigaste allergenerna utmärkta. Är det något annat du undrar eller vill veta innehållet mer i detalj, så prata med någon i köket för mer information!

Dela på...