Apple Hotel - prisvärt boende i Göteborg

Välkomna till Apple Hotel. Vi är ett trestjärnigt hotell med bekväma rum, vacker innergård, utomhuspool som är öppen under sommaren och med mycket historia i väggarna.

På Apple Hotel slipper du stadsstressen i en lugn miljö, men kan ändå lätt ta dig till centrum på strax under 15 minter med spårvagnen som stannar 200 meter från hotellets ingång.

Allt i ett pris

Hos oss ingår alltid kvälls- och frukostbuffé för våra övernattande gäster.
Hotellet är bekvämt beläget nära E20. Alla rum har fönster som vetter in mot innergården, vilket gör att ljudet från vägen inte stör gästerna.

Lugn och härlig innergård

Det som gör Apple Hotel så speciellt är den fina innergården som bringar lugn och ro i vardagen. Njut en stund av vädret och lugnet och återhämta dig efter en lång dag. Sommartid finns här också en utomhuspool att svalka sig i och en boulebana att spela på. Som gäst har du tillgång till gym och bastu.

 

Parkering och laddning av din elbil!

För alla våra hotellgäster ingår parkering intill hotellet. Fyra parkeringsplatser är reserverade särskilt för dig som reser med elbil och behöver ladda den. Vid dessa platser finns både ett vanligt eluttag och ett trefasuttag och laddningen är gratis för dig som hotellgäst.

 

 

 

Dela på...