pool-applehotel-göteborg

Apple Hotel - prisvärt och bekvämt boende i östra Göteborg!

Välkomna till Apple Hotel, ett trestjärnigt hotell med bekväma rum, vacker innergård, utomhuspool för sommarbruk och med mycket historia i väggarna!

Apple Hotel är ett trestjärnigt hotell i utkanten av Göteborg. Här slipper du stadsstressen i en lugn miljö, men kan ändå lätt ta dig till city på bara strax under 15 minter med spårvagnen som stannar 200 meter från hotellets ingång!

Hos oss ingår allt i ett pris! Här bor ni i bekväma rum, alla med TV, skrivbord och eget badrum, och vaknar till en stor frukostbuffé. Vi bjuder alla våra gäster på kvällsbuffé varje kväll, parkering ingår för alla gäster samt tillgång till WiFi i lobbyområdena. Hotellet är bekvämt beläget nära E20. Alla rum har fönster som vetter in mot innergården, vilket gör att ljudet från vägen inte stör gästerna.

Det som gör Apple Hotel så speciellt är den fina innergården som bringar lugn och ro i vardagen. Njut en stund av vädret och lugnet och återhämta dig efter en lång dag! Sommartid finns här också en utomhuspool att svalka sig i! Som gäst har du tillgång till ett gym, bastu och lobbybaren och inte långt ifrån hotellet ligger hela Delsjöns friluftsområde.

Skäm bort dig med bekvämligheter till ett bra pris!

Dela på...