Slappna av på semestern eller efter jobbet! Gym, bastu, boulebana och pool för alla gäster!

Passa på att njuta lite extra av semestern!

Bastu

Finns det något härligare än att avsluta en lång dag med en härlig stund i bastun! Säg bara till i receptionen, så värmer vi på bastun åt er!

 

 

 

 

 

Trädgård och utomhuspool

Apple Hotel har en egen innergård med terrass och trädgård. Här finns möljighet att avnjuta lugnet om vädret tillåter. Kanske köpa med ett glas från lobbybaren och ta maten ut på kvällen?

Under årets varma säsong har vi vår utomhuspool öppen. Poolen ligger mitt i trädgården på innergården och erbjuder en lugn  oas mitt i det stressiga vardagskaoset.

Boulebana i trädgården

Samlas runt vår nya boulebana i trädgården! Här finns möjlighet för kvällsspel eller kanske en turnering bland vännerna? Roligt för både stora och små!

Alla gäster kan låna boulekot gratis i receptionen.

Träning i nyrenoverat gym!

En trappa ner hittar du Apple Hotels gym. Här har du som inte vill släppa dina träningsrutiner under semestern en möjlighet att hålla igång. Gymmet renoverades under november 2014 och är nu nymålat med ny matta på golvet och helt nya maskiner och vikter!

Inte långt från Apple Hotel ligger Delsjöns friluftsområde som förutom löparspår erbjuder en vacker miljö för promenader, paddling, bad i sjön och härliga dagar i solen.

 

Dela på...