Våren är här på Apple Hotel!

Äntligen är våren här! Solen skiner och vi längtar efter sommaren, värmen, sorlet på stan och avslappnande dagar vid poolen!

Hur vet vi att våren äntligen är här? Jo, utemöblerna är framställna där solen står på hela dagen! Det lockar verkligen att gå ut och sätta sig och bara njuta! Blommor börjar slå ut i trädgården och gästerna börjar låta terrassdörrarna från rummen stå på glänt under eftermiddagen.

Ett annat säkert vårtecken är att poolen i trädgården har fyllts med vatten och vi håller nu på med översyn inför badsäsongen. Några småsaker ska fixas och trixas innan det är dags att ta bort avspärrningarna och låta gästerna hoppa i det svalkande vattnet! Ja,antagligen är det ganska kallt än så länge och de som jobbar med poolen använder torrdräkt, men snart kommer vi längta efter ett svalkande dopp i sommarvärmen!

Snart är även april månad här och uteserveringarna längs Göteborgs gator öppnar. Ett tips är att boka in en helg eller några dagar i Göteborg för shopping, kultur, avlsappning och strosande i solen längs stadens gator nu under våren. Självklart kan vi på Apple Hotel erbjuda bra boende med spårvagnslinje direkt in till stan. Under helgerna erbjuder vi ex. vårt weekendpaket där du får mycket för pengarna!

 

 

Dela på...